Tradiční regionální gastronomie

O Moravácích je obecně známo, že jsou velmi pohostinní. A nekončí to jen u skleničky vína, kterou vám nalijí kdykoliv a kdekoliv. V Modrých Horách se můžeme chlubit také skvělou gastronomií, což jde se skvělým vínem ruku v ruce!

Vydejte se za dobrým vínem

Náš výběr

vinařství

.Vinařství Bukovský

Kobylí

Šetrným sběrem hroznů a zpracováním bobulí směřujeme k produkci vín s minimálním použitím chemie ve vinici i sklepě. K výrobě bílých a růžových vín používáme převážně moderní postupy a technologie, u červených vín pak dáváme přednost tradičním metodám. Při školení vína jsme trpěliví, víno má čas vyzrát v akátových nebo dubových sudech a následně i v lahvích. Protože jsme z Modrých Hor, naším cílem je vyrábět špičková moravská růžová a červená vína s vlastním rukopisem a charakterem.
 

více o vinařství

Vyhledávání